O Nama

Vorta je osnovana 2016. godine. Počeli smo kao mali tim od četvero ljudi i stalno rastemo kao efikasan tim koji kombinira ekspertize u procesu nabavke kao i razvoju kvalitetnog softvera. Cilj nam je uvesti jednostavnost kroz inovacije u svemu što radimo. Sretni smo što imamo priliku da predstavimo nešto novo na tržištu poslovnih aplikacija koje se skoro nikada ne fokusiraju na razvoj dobrog proizvoda.

Mi vjerujemo u jednostavne ideje i smatramo da je jako izazovno napraviti softver koji je lagan za korištenje i ujedno radi kompleksne stvari. Od prvog dana to je bio i cilj Vorte, da donese jednostavnost u kompleksne procese i na taj način olakša rad i ponudi procese koji smanjuju broj grešaka i poboljšavaju kvalitet rada naših korisnika. Inovacija je prava snaga Vorte, a mi nudimo rješenja koja su jedinstvena i štede mnogo vremena. U narednom periodu planiramo nastaviti s velikim ulaganjem u jednostavnost, transparetnost i iskrenost.

Cilj naše kompanije je predstaviti novi način organizovanja posla i kontrole nabavnog lanca sa proizvodom koji će biti konkurentan ne samo u regionu već i šire. Vorta je proizvod koji je pravljen po zadnjim standardima i planiran da bude servis koji će značajno olakšati rad naših kupaca. Filozofija razvoja je ,od početka, bila fokusirana ne samo na rješavanje problema nego i na jednostavnostkako su ti problemi predstavljaju korisniku. Zbog svih tih prednosti mi smatramo da će adaptacija ovog rješenja biti brza i želimo da ponudimorješenje koje će oduševiti sve naše korisnike.

Hvala Vam na interesu za našu kompaniju i nadam se da ćemo dobiti priliku da se upoznamo. Bio to slučaj ili ne, u svakom slučaju želimo Vam ugodan dan!